UNIEK EN EENVOUDIG 6 STAPPENPLAN VOOR THUISVERZORGING

IN 6 STAPPEN NAAR MAXIMALE HUIDVERBETERING!

Hoeveel aandacht moet je aan jouw huid besteden? En wat moet je eigenlijk doen om je huid jong en mooi te houden? Hoe zorg je voor maximale huidverbetering? De basis huidverzorging – voor jong en oud – bestaat uit zes stappen. Wij, als Cenzaa Huidexperts begeleiden je graag naar jouw gewenste resultaat.

WAT HOUDT HET UNIEKE 6-STAPPENPLAN VAN CENZAA IN?

Het optimaal verzorgen van jouw huid hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Met het unieke 6-stappenplan van Cenzaa werk je thuis aan maximale huidverbetering. In slechts zes stappen begeleiden wij met jou, met de producten van Cenzaa naar een gezond uitziend en stralend gezicht, ongeacht jouw type huid en uiteraard voor een blijvend resultaat. Leer welk product je wanneer gebruikt, hoeveel tijd je het beste eraan kan besteden en maak kennis met jouw nieuwe beautyroutine. Om het jou nog makkelijker te maken, vind je het huidverbeteringsprogramma -dat uit zes stappen bestaat- ook op de verpakking van de Cenzaa producten. Ga direct aan de slag met het unieke en eenvoudige stappenplan en werk thuis aan maximale huidverbetering!

STAP 1 | REINIGEN VAN JE GEZICHT

Het reinigen van je gezicht is de eerste en tevens de belangrijkste stap binnen het unieke 6-stappenplan van Cenzaa. Een schone huid is namelijk essentieel voor het opbouwen van een gezonde huid. Voor optimaal resultaat gebruik je de Cenzaa reinigingsproducten in de ochtend en voor je slapen gaat. De reinigingsproducten, met hoge concentraties cosmeceuticals, hebben een voedende, huidverbeterende, antioxidatieve en beschermende werking. Een schone huid is voorbereid om de actieve, kostbare werkstoffen uit de producten van Cenzaa dieper in de huid te laten doordringen. De reinigingsproducten van Cenzaa zijn geschikt voor alle huidtypes en zuiveren en reinigen zonder uit te drogen.

6 stappen van Cenzaa - Stap 1 Reinigen

STAP 2 | DIEPTEREINIGING VAN JE GEZICHT

Naast de dagelijkse reiniging van jouw gezicht, is het van belang om één tot drie keer per week een dieptereiniging toe te passen op jouw huid. Een dieptereiniging is de tweede stap binnen het 6-stappenplan van Cenzaa. Dode huidcellen en onzuiverheden worden verwijderd, de poriën gezuiverd en oneffenheden geëgaliseerd. Een dieptereiniging zorgt onder andere voor het verfijnen van lijntjes en rimpels, verhelderen van een doffe teint en het egaliseren van littekens. Het stimuleert eveneens celvernieuwing, zodat jouw huid weer een frisse en jonge uitstraling krijgt of dit behoudt. De huid krijgt haar vitaliteit terug en is voorbereid om de actieve werkstoffen van de volgende stappen dieper de huid in te transporteren. Wil je een alternatief voor het ‘mechanische’ scrubben? Gebruik dan de Illuminating Masq met hydroxyzuren die een enzymmatige werking heeft.

STAP 3 | HET POWER SERUM OF COMPLEX

Een complex of serum is een dunne, supergeconcentreerde fluid en is ‘de levensverzekering voor een mooie huid’. De serums van Cenzaa werken bijzonder doeltreffend en effectief om jouw huidwens of huidprobleem aan te pakken. Door het gebruik van een serum als derde stap van het 6-stappenplan zullen ook andere huidverzorgingsproducten de huid makkelijker stimuleren tot het gewenste huidresultaat. Zo krijgt niet alleen je huid een oppepper, maar boost je gelijk je gehele huidverzorgingslijn. Dankzij de speciale PCN2® formule van cosmeceuticals wordt het complex sneller en dieper naar alle huidlagen getransporteerd. Het is de meest krachtige dosis van werkstoffen die de huid maximaal verbeteren. Slechts enkele druppels is voldoende. Complexen van Cenzaa zijn er om de huid op te peppen, lichter te maken of om te beschermen.

Cenzaa 6 stappen plan - banner

STAP 4 | DE 24-UURS GEZICHTSCREME

De vierde stap binnen het 6-stappenplan van Cenzaa is het aanbrengen van een 24-uurs gezichtscrème. De Cenzaa 24-uurs gezichtscrème heeft een ingebouwde klok en werkt drie keer acht uur als je deze twee keer per dag aanbrengt. Bij Cenzaa gebruiken we een 2-in-1 gezichtscrème voor dag en nacht. Overdag werkt het beschermend, in de avond ontspannend en ‘s nachts herstellend. De 24-uurs gezichtscrèmes van Cenzaa zijn zeer hoog geformuleerd met revolutionaire PCN2® werkstoffen en zijn gericht op structurele huidverbetering. Alle 24-uurs gezichtscrèmes van Cenzaa bieden door de hoge dosering antioxidanten het hele jaar door bescherming tegen UV-stralen, vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf. Bij dagelijks gebruik van de gezichtscrèmes is het resultaat al binnen korte tijd zichtbaar.

STAP 5 | HET GEZICHTSMASKER

Het gebruik van het gezichtsmasker van Cenzaa is de vijfde stap binnen het 6-stappenplan. De gezichtsmaskers bieden de perfecte aanvulling die de huid nodig heeft. De gezichtsmaskers van Cenzaa zijn ware vitaminecocktails voor de huid. De huid wordt tijdelijk afgesloten, waardoor vocht en warmte worden vastgehouden en afvalstoffen beter worden verwijderd. Geadviseerd wordt om drie keer per week een gezichtsmasker aan te brengen op je gezicht. De gezichtsmaskers van Cenzaa kalmeren huidstress en laten een vermoeide huid weer stralen. Wist je dat je onze gezichtsmaskers ook perfect kan inzetten als nachtverzorging? Het gezichtsmasker dringt hierdoor nog dieper in de huid.

6 stappen van Cenzaa - Stap 5 Gezichtmasker

STAP 6 | BESCHERMEN VAN DE HUID TEGEN DE ZON

UVA-straling is een van de belangrijkste oorzaken van versnelde huidveroudering, pigmentvlekken en verkleuringen. UVA-licht speelt ook een belangrijke rol bij de vorming van huidkanker. Als laatste stap binnen het Cenzaa 6-stappenplan bescherm jij jouw huid dagelijks tegen de schadelijke invloeden van de zon. Maak er daarom een gewoonte van om jouw huid te allen tijde te beschermen tegen de zon met een extra filter, zoals de Facial Protection. De Cenzaa gezichtscrèmes en BB creams zijn allen voorzien van een natuurlijk filter. De Cenzaa Facial Protection is verkrijgbaar met een SPF 15, 25 of 50.

Cenzaa 6 stappenplan - Stap 6 Zonbescherming