PRX-T33 NO-NEEDLE BIOREVITALISATIE – DE NIEUWSTE BEHANDELTREND OM DE TOTALE CONDITIE VAN DE HUID TE VERBETEREN

PRX-T33 is een prima behandeling ook voor de zomer.  De behandeling is niet agressief, zonder vervelende bijwerkingen, zelfs weinig tot geen vervelling!  Voor een directe boost en natuurlijke anti-aging behandeling!  PRX-T33 No-Needle Biorevitalisatie is een nieuwe, unieke formule en  werkt anders dan een peeling of algemeen gebruikte skin boosters.  De gepatenteerde formule, een combinatie TCA met waterstofperoxide, geeft de huid direct een intense boost.

Hoe werkt het? De belangrijkste actieve componenten zijn waterstofperoxide (H2O2), trichloorazijnzuur (TCA) en kojinezuur. De stoffen werken op cellulair niveau op elkaar in en geven de huid een ongekende bio-revitalisatie zonder de huid te beschadigen. Een belangrijke voorwaarde voor huidige cliënten!  Het geheim ligt in een unieke samenstelling door TCA te combineren met H2O2 op een zeer nauwkeurig PH-niveau. De TCA stimuleert de fibroblast groeifactoren zonder de huid te beschadigen, terwijl H2O2 de eiwitten in de lichaamcellen activeert. Dit stimuleert de cel vernieuwing en aanmaak van nieuwecollageenvezels. Het resultaat is een verbetering van de huidkwaliteit, een verstrakking van de huid en de vermindering van rimpels en huidplooien.

Skin Booster: revitaliseert de huid van binnenuit en geeft de huid een directe boost.
Na 1 behandeling voelt de huid gladder en steviger en helpt de natuurlijke glans van de huid te herstellen.  Anti-aging formule: voor de verouderde en verslapte huid geeft PRX-T33 No-Needle Biorevitalisatie een optimaal effect in kuurverband. Na gemiddeld 4 behandelingen (max.6) verbetert het uiterlijk en de textuur van de huid. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect stabiliseert voor 6 tot 8 maanden. Deze kuur mag 2x per jaar.

PRX-T33 werkt bovendien optimaal in combinatie met andere cosmetische behandelingen zoals microneedling en daarom is de PRX-T33 + Dermapen ook aan te bevelen in de kuur.

Nabehandeling & effect-versterkend: de WiQo Dermocosmetic Home Care producten helpen de huid na de behandeling te herstellen en te verzorgen en versterken het effect van de behandeling. Deze krijgt u bij een behandeling mee voor de eerste drie dagen.

De PRX behandeling is bij ons te boeken voor €100,00 per behandeling.