SkinDNA®  de persoonlijkste huidanalyse op basis van DNA

SkinDNA® is een genetische test die inzicht in je risicofactoren op vijf categorieën in huidveroudering geeft. Dit op basis van een diepgaand onderzoek in jouw DNA.

Het rapport wat je ontvangt is op basis van de analyse van 16 genetische merkers (SNP’s). De resultaten van de SkinDNA ®  test zijn verdeeld over vijf categorieën. In iedere categorie, score je een zogenaamd “algemeen risico percentage” . Op basis van dit risico krijg je advies over de benodigde ingrediënten voor jouw huidverzorging, suppletie en de professionele behandelingen die perfect aansluiten bij jouw huidtype en het bijbehorende verouderingsproces. 

De risicopercentages in de vijf categorieën van huidveroudering en -problemen:(klik op de link voor meer informatie per categorie) 

Stevigheid en Elasticiteit

Rimpelvorming

UV Schade & Pigmentatie

Vrije radicalen

Gevoeligheid & Ontstekingen

   

Hoe werkt het?

De SkinDNA® genetische test is verrassend makkelijk zelf af te nemen. Je verzamelt een monster van cellen uit de binnenkant van je wang met de DNA Collector. Het monster wordt door ons teruggestuurd en wordt dan geanalyseerd bij een geaccrediteerd laboratorium in Australië. 

Nadat de data is geanalyseerd, wordt een gebruikersvriendelijk rapport opgestuurd. Jouw genetische testresultaten worden gepresenteerd met een lijst van belangrijke maatregelen voor een optimale huid op basis van jouw uitslagen. Dat betekent niet dat u alle advies direct moet opvolgen, maar kies eerder voor een gerichte aanpak met een huidplan – onder begeleiding van ons als huid professional.

Jouw persoonlijke rapport

Jouw persoonlijke SkinDNA ®  resultaten geven jou de kennis om een huidverzorgingsroutine creëren. Hiermee kan je jouw huid exact geven waar ze op dit moment behoefte aan heeft, maar ook preventief  verzorgen voor later, zodat je blijft stralen in de toekomst. Aan het einde van het rapport is er tevens een korte samenvatting van de eerste stappen die je kunt nemen in het samenstellen van een verzorgingsroutine voor je huid. 

Op basis van de uitslag van jouw SkinDNA® rapport kun je met ons een behandelplan opstellen. Wij maken voor jou een overzicht van ingrediënten, vitaminen en behandelingen die een positieve bijdrage kunnen leveren aan jouw huid.

Neem een leidende rol in het verzorgen van jouw huid. Wees de expert met SkinDNA!